"...mert annyit érek én, amennyit ér a szó versemben" Radnóti Miklós




2012. augusztus 11., szombat

Vége

A címet magyarázva, a lehető legtárgyilagosabban szeretném közölni a döntésemet: a téli történet című blogot nem folytatom tovább.

Nem folytatom, mert nem folytathatom. 2009-ben azzal a céllal indítottam útra ezt a blogot, hogy leírjam, kiírjam magamból az érzéseimet, a bánatomat, a sikereimet- őszintén. Mára úgy érzem, a blog nem ezt a célt szolgálja, sokkal inkább egy forrás az életemről olyan embereknek, akiket nem szeretnék bevonni a világomba. 

Persze tudom, most hálátlannak gondoltok, hiszen ez a blog vezetett el az első, majd a második könyvemig. Tudom, ehhez Ti is kellettetek, de most akármennyire fáj, be kell ismernem, hogy frusztrál, hogy  úgy érzem, figyelnek, a gondolataimat meg kell válogatnom. Eldöntöttem: ezentúl nem fogom megválogatni, bármennyi szex, bármennyi fájdalom, bármennyi dac van bennük.

Az elmúlt kilenc hónapban rengeteg minden megváltozott az életemben: egy olyan társ sodródott mellém, aki élsportoló, magabiztos, erős és nagyon is tudatosan éli mindennapjait. Példát kell vennem róla, és meg kell köszönnöm, hogy segített idáig eljutni, hogy megmutatta, nem szabad (!) mindent komolyan venni. Anya is sokat segített, és segít, mind a mai napig. Nekik köszönöm a "történeteim".

Felnőttem. Már nem az a gyerek vagyok, aki egy kis szeretetért bárkihez menekül, aki kifogásokat keresve nem változtat saját magán. Nem, ez nem én vagyok.

Elég volt, szép volt, és nagyon köszönöm, hogy olvastatok, viszont közel sincs vége! Egy új helyen, új címmel, új álmokkal folytatom Kele Dóri történetét, és most nem fogom hagyni, hogy befolyásolják a gondolataim. 

Ha szeretnéd az új blogom olvasni, írj : kolesmag@citromail.hu vagy dorikele1@gmail.com !
A facebook-on is várom jelentkezésed, öteleted, javaslatod!

(Innen üzenem: lezártam az elcseszett múltam!)

3 megjegyzés: